तांदुळाच्यापीठाचे थालीपीठ

Rice Flour Thalipeeth in English वेळ :   १०मिनिटे , २ व्यक्तीन साठी.   साहित्य : १)तांदुळाचे पीठ २ वाट्या  २)१मो...

वेळ :  

१०मिनिटे , २ व्यक्तीन साठी.


 साहित्य :

१)तांदुळाचे पीठ २ वाट्या 
२)१मोठा कांदा  
३)३हिरव्या मिरच्या 
४)१/२ चमचा जिरे 
५)हळद 
६)चविनुसार  मिठ 
७)कोथिंबीर 
८)तळणासाठी तेल 

कृती :

प्रथम  एका भांड्यात तांदुळाच पीठ घेऊन त्यात  बारीक चिरलेला कांदा,मिरच्या,जिर ,आणि कोथिंबीर आणि मिठ व हळद घालून पिठ चांगले मळून घ्यावे. 



करतेवेळी एक एक गोळा करून तव्यावर थापून  बाजूने थोड थोड तेल सोडावे. 



खाताना  गरम गरम चहा किवां सॉस सोबतही चांगली लागतात. 



Related

Popular 8546870226687391264

Post a Comment

emo-but-icon
:noprob:
:smile:
:shy:
:trope:
:sneered:
:happy:
:escort:
:rapt:
:love:
:heart:
:angry:
:hate:
:sad:
:sigh:
:disappointed:
:cry:
:fear:
:surprise:
:unbelieve:
:shit:
:like:
:dislike:
:clap:
:cuff:
:fist:
:ok:
:file:
:link:
:place:
:contact:

Follow Us

Total Pageviews

4673960

PopularRecentComments

Popular

Recent

Palak Paneer Paratha/पालक पनीर पराठा

पालक पनीर पराठा पूर्व तयारीसाठी लागणारा वेळ: १० मिनिटे बनविण्यासाठी लागणारा वेळ: १० मिनिटे एकूण लागणारा वेळ: २० मिनिटे&n...

Amti Recipe in Marathi | आमटी

Amti Recipe in English When it’s a festival time or special family time, all we want is amti to complete the meal. Its sweet and sour simple dal. We call it ‘amti’ when traditional goda masala ...

Sabudana Khichadi | Sabudana Khichdi Recipe in Marathi Style | साबुदाणा खिचडी

Sabudana Khichadi in English Since childhood, my most favourite of all the sabudana recipes is sabudana khichdi.  I learnt this recipe from my mom who, undoubtedly makes it awesome. Soak th...

Kothimbir Vadi Recipe in Marathi | Kothimbir Vadi in Marathi | कोथिंबीर वडी

kothimbir vadi recipe in English: Got a whole bunch of coriander the other day. What to do with it? My son suggested to make the delicious kotimbir vadi at home.  Sharing with you the kothi...

Sabudana Vada Recipe in Marathi | साबुदाणा वडे

Sabudana Vada in English: One of my favourite recipes for fasting is sabudana vada. It is deep fried and best enjoyed with chutney or sweetened curd.  The golden coloured sago patties will d...

Comments

Like us on Facebook

item